"Με τις μαριονέτες των ξένων ή με τις πατριωτικές δυνάμεις;" Το μόνο πραγματικό δίλημμα στην επέτειο του ΟΧΙ.

Σήμερα είναι η επέτειος του ΟΧΙ που είπαν οι παππούδες μας στο φασισμό και τον ιμπεριαλισμό, ένα ΟΧΙ που μερικούς μήνες αργότερα επαναλήφθηκε στο ναζισμό και κορυφώθηκε με τη μεγαλειώδη Εθνική Αντίσταση ενάντια στους κατακτητές. 

82 χρόνια μετά η πατρίδα μας βρίσκεται ξανά κάτω απ' τη μπότα των δανειστών, που με την ΑΑΔΕ ελέγχουν πλήρως τα δημόσια έσοδα. Μαριονέτες των ξένων την κυβερνούν, υπηρετώντας το πολιτικό κατασκεύασμα της δήθεν "κλιματικής κρίσης". Ακριβώς γι' αυτό προσπαθούν να μας εγκλωβίσουν στο εντελώς πλαστό δίλημμα του δικομματισμού "Μητσοτάκης ή Τσίπρας", ένα δίλημμα που μόνο σκοπό έχει τη διαιώνιση της ίδιας πολιτικής, της πολιτικής εξυπηρέτησης των ξένων συμφερόντων, παρέα με τη ντόπια ολιγαρχία. Συμμορίες λυμαίνονται "νομότυπα" το δημόσιο χρήμα, αφού μας το είπαν άλλωστε πριν μερικά χρόνια: "ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό". Και θεωρούν απόλυτα "ηθικό" να κάνουν τα κοράκια με τα δάνεια των μικρών, αφήνοντας τους μεγάλους να οργιάζουν, κατασπαράζοντας τις χρηματοδοτήσεις της ΕΕ, οι οποίες βεβαίως είναι από λεφτά των φορολογουμένων.

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και αναδημοσιεύονται στο MeWe. Από 1/7/2021 πλέον δεν ανεβαίνουν στο Facebook.

Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο εφόσον, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φαίνεται υποχρεωτικά και ξεχωριστά ολόκληρο το κείμενο"Πηγή: greeklignite.blogspot.gr", ακόμα κι αν κάνετε αναδημοσίευση από αλλού. Μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε!


Σήμερα το μόνο πραγματικό δίλημμα μπορεί να είναι "με τις μαριονέτες των ξένων ή με τις πατριωτικές δυνάμεις". Δεξιά κι Αριστερά, όπου κι αν αυτές κατατάσσονται απ' όσους προωθούν τις ταμπέλες, πάντα για τη διαίρεση των πολιτών. "Εν τη ενώσει η ισχύς" κι όχι "διαίρει και βασίλευε". Όταν αυτό το καταλάβουμε, ίσως ανοίξει ο δρόμος για να επιστρέψουν τα παιδιά μας απ' τις χώρες όπου ξενιτεύτηκαν. Γιατί αυτό είναι ο μόνος δρόμος επιβίωσης της χώρας: τα παιδιά μας! Τα οποία οι εντελώς ξεπουλημένοι πολιτικοί συνεχώς τα αντικαθιστούν με Πακιστανάκια, Αφγανάκια, Σομαλάκια και άλλα μουσουλμανάκια. Στο όνομα μιας δήθεν "πολυπολιτισμικότητας" καταργούν στην πράξη την πολιτική του Ελευθέριου Βενιζέλου, που με την επίτευξη εθνικής ομοιογένειας κατέστησε την Ελλάδα επί ένα αιώνα μοναδικό φάρο σταθερότητας στα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο.

 

Πηγή: greeklignite.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια