Αντίνοος Αλμπάνης: Μίλησα για τον καρκίνο για να πάρουν κάποιοι κουράγιo

 

 medlabnews.gr iatrikanea

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είχε συγκλονίσει πριν από μερικά χρόνια όταν αποκάλυψε δημόσια τη μάχη που έδωσε με μία μορφή καρκίνου από την οποία βγήκε νικητής. Στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, αναφέρθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης, τονίζοντας πως «δεν είναι καθόλου εύκολο να πηγαίνω σε μια εκπομπή και να μιλάω για αυτό».

Ο Αντίνοος Αλμπάνης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και αποκάλυψε ότι ξεκίνησε τη ψυχανάλυση όταν αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας και τον βοηθάει να βλέπει πολύ πιο ψύχραιμα τις καταστάσεις.

«Η περίοδος επιτήρησης για το λέμφωμα κρατάει περίπου μία πενταετία και έχουν ήδη περάσει τέσσερα χρόνια. Κάθε φορά που θα πάω για τις αξονικές και τις εξετάσεις μου δεν νιώθω ότι πρόκειται για μία όμορφη και ευχάριστη μέρα, ειδικά μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Τώρα που οι εξετάσεις μου είναι ανά εξάμηνο, νιώθω λίγο πιο άνθρωπος», είπε ο ηθοποιός.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη σχέση του που έχει με το σώμα του και το γυμνό: «Πίσω από τις αναρτήσεις με το γυμνό μου σώμα στο Instagram υπάρχει μία αγάπη, μία αποδοχή, μία εξοικείωση με αυτό που είμαι. Οι προπονήσεις που κάνω δεν είναι μονό για λογούς ματαιοδοξίας, αλλά για να είμαι συνεπής στην απαιτητική δουλεία που κάνω. Δεν είναι αυτοσκοπός να βγάλω μία φωτογραφία χωρίς μπλούζα. Πάντα κάποιος άλλος με φωτογραφίζει, βλέπω τη φωτογραφία και λέω ας τη βάλω».


από MEDLABNEWS.GR

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια