Η μείωση του πληθωρισμού και άλλες όμορφες ιστορίες

Beto_MdP / pixabay
Όπως βλέπετε στα μίντια και στις πανηγυρικές αναρτήσεις των κυβερνητικών ο πληθωρισμός "μειώθηκε" όπως και ο Δείκτης Τιμών Καταναλωτή. 

Του Ζαχαρία Μυτιληνιού

Σήμερα θα σας δείξω γιατί μιλάω για πολιτικούς που αποφεύγουν την πραγματικότητα χρησιμοποιώντας για άλλη μια φορά τα GREEK STATISTICS για να εκθέσουν τη χώρα και να "παρηγορήσουν" τον ελληνικό λαό.

Για να εμφανίσουν μείωση του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή, άρα και του πληθωρισμού, ενώ από τις 12 τιμές οι 8 ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΤΑ 9,7 ΜΟΝΑΔΕΣ) ένας παρέμεινε σταθερός και μόλις 3 μειώθηκαν. 

ΠΡΟΣΕΞΤΕ τι έκαναν τα αετόπουλα. Οι δύο δείκτες μειώθηκαν κατά 0,4 μονάδες ενώ ο δείκτης ΣΤΕΓΑΣΗΣ μειώθηκε κατά 11 μονάδες.

Αντιπαρέρχομαι ότι οι δαπάνες στέγασης όχι μόνον δε μειώθηκαν αλλά ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΡΑΓΙΚΑ (υπάρχουν δεκάδες έρευνες για την εκτόξευση των ενοικίων τους τελευταίους 9 μήνες) και στέκομαι στο νούμερο. -11 μονάδες αγαπητοί θα σήμαινε ότι ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ νοικοκυριά θα έπρεπε να δουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΙΩΣΗ στις δαπάνες τους, κάτι που φυσικά ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Αντίθετα μάλιστα οι δαπάνες στέγασης ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΟΞΕΥΤΕΙ. 

Όμως δυστυχώς αυτός ο δύσμοιρος και καλοπροαίρετος λαός δε θα ψάξει ποτέ τα νούμερα αλλά θα σταθεί στους πανηγυρισμούς εκείνων που σε λίγους μήνες θα πάει να τους ψηφίσει και μονοσταυρία αφού τους "έσωσαν". 

Παραθέτω τον Πίνακα (ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ" ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ) 


από freepen.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια