Και πως να κάνει ο πολίτης ότι κοιμάται όταν η Αστυνομία τον πετά πια έξω από το σπίτι του;

Θυμάστε εκείνα τα βίντεο και τις φωτογραφίες από την Ισπανία όπου αστυνομικοί πετούσαν οικογένειες έξω από τα σπίτια τους; Τώρα πλέον αρχίσαμε να το ζούμε και στην πατρίδα μας κάνοντας αρχή με μια χαμηλοσυνταξιούχο δημοσιογράφο η οποία είχε συνολικό χρέος 15.000 ευρώ από πιστωτικές κάρτες. Φυσικά όλοι ξέρουμε πως δημιουργούνται τα χρέη των πιστωτικών.

Του Στρατή Μαζίδη

Η ίδια βέβαια καταγγέλλει ότι σημαντικό ρόλο στο ξεσπίτωμά της παίζει και το γεγονός πως κοντά στο σπίτι της θα ανοίξει μελλοντικά σταθμός του Μετρό. 

Οι σκηνές είναι πρωτοφανείς και μπορείτε να δείτε εδώ > https://www.youtube.com/watch?time_continue=121&v=7CDlppSynDc&feature=emb_title

Η Ελληνική Αστυνομία να πρωτοστατεί μαζί με τον κλητήρα στο σπάσιμο της πόρτας του σπιτιού. Φαίνεται, έκανα λάθος. Τόσα χρόνια πίστευα πως η Αστυνομία, την οποία πληρώνουμε και συντηρούμε με τους δυσβάστακτους φόρους μας, είναι για να προστατεύει την πόρτα μας, όχι να τη διαλύει ή να παρακολουθεί το κομμάτιασμά της.

Βέβαια πρόκειται για την ίδια Αστυνομία που με θράσος μας είπε προ ολίγων ετών, "Κάντε ότι κοιμάστε" άμα μπουκάρουν σπίτι σας εγκληματίες, τους οποίους αυτή έχει καθήκον να συλλαμβάνει και η Δικαιοσύνη να τιμωρεί με κανονικές και όχι θεωρητικές ποινές.

Πώς όμως τώρα η κ. Κολοβού, η τραγική πρωταγωνίστρια, να κάνει ότι κοιμάται; Στα παγκάκια; Στις στοές; Εν τω μεταξύ προσέξτε στο βίντεο όταν λέει να πάρει το παλτό της και ο κλητήρας της απαντά "δε θα πάρεις τίποτε". Τέτοια ψυχρότητα. Και εδώ δεν πρόκειται για κάποιον μπαταχτσή διότι υπάρχουν και τέτοιοι.

Αυτός ο άνθρωπος και αυτοί οι αστυνομικοί θα πάνε το μεσημέρι σπίτι; Θα φάνε με τα παιδιά τους σαν να μην τρέχει τίποτε; Απόψε θα κοιμηθούν; Δε θα αναρωτηθούν που να βρίσκεται τώρα αυτή η γυναίκα και τα πλάσματα που φιλοξενούσε;

Αν κάποιος πει πως "τη δουλειά τους κάνουν", η απάντηση είναι η εξής. Και οι δήμιοι όταν έκοβαν κεφάλια με τα τσεκούρια, τη δουλειά τους έκαναν. Εσείς μπορείτε να κάνετε αυτή τη δουλειά; Μπορείτε να πετάξετε κάποιον έξω από το σπίτι του;

Μια φορά πάντως η Ελληνική Αστυνομία μπορεί. Μόνο τους εγκληματίες δεν μπορεί να πιάσει. Εκεί κάνει ότι κοιμάται κι ας πληρώνεται για αυτό.

από freepen.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια