Συγκινεί ο Γιώργος Δασκαλάκης. Λύγισε στον αέρα μιλώντας για τη μάχη του με τον καρκίνο (video)

 medlabnews.gr iatrikanea

Ο τραγουδιστής περνάει δύσκολες στιγμές και έχει δίπλα του ελάχιστα άτομα που τον στηρίζουν στον Γολγοθά που ανεβαίνει. «Μπορεί να άλλαξα λιγάκι αλλά η ψυχούλα μου παρέμεινε η ίδια»

Τη δική του «μάχη» με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας δίνει ο Γιώργος Δασκαλάκης. Ο τραγουδιστής ανεβαίνει τη δική του ανηφόρα, ωστόσο, ήδη νιώθει νικητής όπως δηλώνει ο ίδιος μέσα από αναρτήσεις του στα social media.

Tον περασμένο Αύγουστο είχε χειρουργηθεί κι έκανε έκκληση για αίμα ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ενώ συχνά ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του.

Μια συγκλονιστική στιγμή βίωσαν όσοι παρακολούθησαν την εκπομπή «Super Κατερίνα», στην οποία μίλησε ο Γιώργος Δασκαλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στη μεγάλη μάχη που δίνει με τον καρκίνο για τη ζωή του.

Η φωνή του σε αρκετά σημεία λύγισε προκαλώντας συγκίνηση στο πάνελ.

Η πιο μεγάλη του εξομολόγηση

Ο τραγουδιστής δήλωσε την απογοήτευσή του για τους «φίλους» που εξαφανίστηκαν μόλις έγινε γνωστή η περιπέτεια με την υγεία του και υποσχέθηκε πως το 2023 θα τον βρει υγιή και να πατάει γερά στα πόδια του.

«Δεν είμαι τόσο δυνατός άλλο…» είπε με τη φωνή του να «σπάει».

«Είναι δύσκολο αυτό το πράγμα. Αλλά να σας πω κάτι ίσως να είμαι τυχερός. Έρχονται στιγμές που λυγίζεις και λες ‘γιατί σε εμένα όλα;’.

«Μόνο ο Θεός ξέρει αν αξίζω να ζήσω ή μου το έδωσε για να μου δώσει ένα μάθημα» είπε.

«Περπατάω με μπαστούνι, δεν μπορώ να σηκωθώ. Δεν έχω κουράγια να το κάνω άλλο αυτό. Έχασα όλη την αυλή, αυτούς που τάιζα χρόνια έτσι θα τους λέω από τώρα και στο εξής δεν είναι φίλοι μου» εξηγεί.

Στο τέλος ο τραγουδιστής έκλεισε αισιόδοξα με ένα τραγούδι και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας.

από MEDLABNEWS.GR

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια