9 χρόνια "Λιγνίτης, ο δικός μας μαύρος χρυσός"! Πάντα στην πρώτη γραμμή των μεγάλων αποκαλύψεων!

Καλά Χριστούγεννα, Χρόνια Πολλά σε όλους! Το ιστολόγιο συμπλήρωσε 9 χρόνια παρουσίας χάρη σε σας, τους αναγνώστες, και σας δίνει την υπόσχεση να συνεχίσει για ακόμα λίγο, καθώς το 2023 είναι εκλογική χρονιά.

Πάντα στην πρώτη γραμμή των μεγάλων αποκαλύψεων, το ιστολόγιο σας δείχνει σήμερα ένα διάγραμμα που κανείς δεν πρόκειται ποτέ να σας δείξει, καθώς είναι πολύ "άβολη αλήθεια" για τα παπαγαλάκια της δήθεν κλιματικής κρίσης! Είναι το διάγραμμα εξέλιξης του πάγου στη Γροιλανδία απ' το Σεπτέμβριο 2020, όπως το δίνει το Polar Portal του Δανέζικου Μετεωρολογικού Ινστιτούτου. Αν παρατηρήσετε με προσοχή τη μπλε γραμμή, θα δείτε πως τα δυο τελευταία καλοκαίρια ο πάγος στη Γροιλανδία καλά κρατεί, καμιά διάθεση να λιώσει για να ικανοποιήσει τους κλιματικούς απατεώνες! Κι ακόμα περισσότερο, στη φετινή περίοδο αύξησης του πάγου, (που στη Γροιλανδία ξεκινά πάντα Σεπτέμβριο), η μπλε γραμμή είναι σταθερά για τέσσερις μήνες πολύ πάνω απ' το μέσο όρο της 30ετίας 1981-2010!

Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και αναδημοσιεύονται στο MeWe. Από 1/7/2021 πλέον δεν ανεβαίνουν στο Facebook.

Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο εφόσον, είτε στην αρχή είτε στο τέλος, φαίνεται υποχρεωτικά και ξεχωριστά ολόκληρο το κείμενο"Πηγή: greeklignite.blogspot.gr", ακόμα κι αν κάνετε αναδημοσίευση από αλλού. Κάποιοι συστηματικοί αντιγραφείς κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε, μην κάνετε το μουλάρι!

Θυμίζω πως ο αρχιαπατεώνας Αλ Γκορ πήρε Νόμπελ για τα ψέματα πως οι πάγοι θα είχαν λιώσει εδώ και μια δεκαετία! Αλλά η Γροιλανδία φέτος παγώνει πέραν κάθε προσδοκίας και φυσικά τα Μέσα μαζικής Εξαπάτησης το έχουν κάνει γαργάρα!

Όσο για τον πολύ ήπιο χειμώνα που έχουμε φέτος στην Ελλάδα, μην ανησυχείτε, τα έχουμε πει εδώ και δυο μήνες: οι ανάγκες μείωσης της κατανάλωσης φυσικού αερίου στην Ευρώπη "έχουν βάλει το χεράκι τους" στους παρατεταμένους νοτιάδες. Κι επειδή στο χειμωνιάτικο ουρανό εξακολουθούμε να βλέπουμε "ζωγραφική", ας ελπίσουμε πως το Γενάρη 2023 θα έχουμε παρατεταμένες Αλκυονίδες ημέρες! Ως γνωστόν, απ' τη ζέστη και τα λεφτά ποτέ κανείς δεν έπαθε τίποτα! Αλλά, είναι ακριβώς η ώθηση των μετώπων κακοκαιρίας βορειότερα, που έχει αυξήσει το φετινό πάγο στη Γροιλανδία!

ΥΓ: Το ιστολόγιο διανύει τους τελευταίους μήνες και μάλλον κάτι νέο φαίνεται στον ορίζοντα!Όλα όσα έγραψα αυτά τα 9 χρόνια επαληθεύτηκαν, καθώς έσκασε πια η βαθιά σάπια ενεργειακή πολιτική των τελευταίων 20 ετών και το μάρμαρο το πληρώνουμε όλοι μας. Το ιστολόγιο δεν διάβασε ποτέ κρυστάλλινη σφαίρα, δεν έριξε χαρτιά, δεν πήγε σε καφετζούδες κι όλα όσα θα έλθουν στον ηλεκτρισμό θα τα βρείτε σε αναρτήσεις παλαιότερων ετών. Διαβάστε τις παλαιότερες αναρτήσεις, δείτε τις ετήσιες ανασκοπήσεις, το διάβασμα κάνει πάντα καλό!

 

Πηγή: greeklignite.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια