Σάπισαν τα παιδιά στο ξύλο. Θύμα ξυλοδαρμού ο γιος της γνωστής τραγουδίστριας Ηρώ

 medlabnews.gr iatrikanea

Με μία ανάρτησή της στο Facebook, η γνωστή τραγουδίστρια Ηρώ, αποκάλυψε πως ο γιος της και δύο ακόμη φίλοι του του έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από ομάδα κουκουλοφόρων έξω από το παλιό τους σχολείο, ενώ οι δύο πρώην συμμαθητές του νοσηλεύονται.

Σύμφωνα με τη γνωστή τραγουδίστρια, το bullying που έκανε η συμμορία που επιτέθηκε στους τρεις φίλους, προήλθε και από την επήρεια ναρκωτικών των δραστών.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε:

«Χθες βράδυ ο γιος μου με τους συμμαθητές του βγήκαν βόλτα για να πάνε στο παλιό τους σχολείο να θυμηθούν τα παλιά και να βγάλουν φωτογραφίες. Έξω από το σχολείο τους περίμενε μια συμμορία από νεαρούς που ήταν «φτιαγμένοι» και τους σάπισαν στο ξύλο. Ο γιος μου είναι καλά, ευτυχώς, μην ανησυχείτε.

Έφαγε μόνο μια-δυο μπουνιές. Δυο παιδιά από τους συμμαθητές του όμως, κατέληξαν στο νοσοκομείο. Ο ένας είναι άσχημα και υπό παρακολούθηση. Ο άλλος, με διάσειση και ράμματα στο στόμα. Μιλάμε για πολύ καλά παιδιά, φοιτητές που βρέθηκαν μετά από καιρό να θυμηθούν τα σχολικά τους χρόνια και κατέληξαν στο νοσοκομείο.

Έχω ταραχτεί αφάνταστα. Και το μοιράζομαι μαζί σας γιατί ο κόσμος αλλάζει επικίνδυνα. Οι ουσίες και το αλκοόλ έχουν αλλοιώσει συμπεριφορές και χαρακτήρες.

Τα παιδιά ζουν σε έναν άγριο κόσμο που ΕΜΕΙΣ τους παραδώσαμε. Προσέχετε τα παιδιά σας. Προσέχετε πάρα πολύ. Ασχοληθείτε μαζί τους, μάθετε για αυτά. Προλάβετε. Απευθυνθείτε σε ειδικούς για οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά ή βίαιη κίνηση που θα δείτε.

Πρέπει να επισημάνω ότι μέσα στο αυτοκίνητο των νταήδων ήταν δυο κορίτσια που περιγελούσαν τα παιδιά μας ως δειλούς και φοβητσιάρηδες και τραβούσαν βίντεο όλο το σκηνικό… Τα συμπεράσματα δικά σας. Θα παρακαλέσω να μην υπάρξουν σχόλια. Δεν τα χρειάζομαι σε αυτή τη φάση. Μόνο σκέψη. Ευχαριστώ».

από MEDLABNEWS.GR

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια