Έχει μέλλον η Αμερική;

pixabay / Pexels
Σε αυτό το άρθρο εξηγώ γιατί νομίζω ότι ο πυρηνικός πόλεμος είναι στα χαρτιά. Ξέρω ότι οι περισσότεροι δεν θέλουν να το ακούσουν αυτό. Αλλά αν κανείς δεν ξέρει, υπάρχουν ακόμη λιγότερες πιθανότητες να το αποτρέψει.

Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς / Παρουσίαση Freepen.gr

Ο τίτλος χθες (29 Μαρτίου) είναι «Οι ΗΠΑ θα αποκρύψουν δεδομένα για τα πυρηνικά όπλα από τη Ρωσία καθώς η τελευταία συνθήκη καταρρέει». https://www.zerohedge.com/geopolitical/us-withhold-nuclear-weapons-data-russia-last-treaty-collapses

Οι προπαγανδιστές της Ουάσιγκτον κατηγορούν φυσικά τη Ρωσία. Αυτό πετυχαίνει με πατριώτες που τυλίγονται με τη σημαία, αλλά δεν πετυχαίνει με το Κρεμλίνο. Το Κρεμλίνο βλέπει την Ουάσιγκτον να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τον πόλεμο για να εξαλείψει το ρωσικό εμπόδιο στην παγκόσμια ηγεμονία της Ουάσιγκτον.

Εξετάζοντας τη αινιγματική συμπεριφορά της Ρωσίας στη σύγκρουσή της με την Ουκρανία, και τώρα με το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, έψαχνα μια εξήγηση που να έχει νόημα. Γιατί, όπως γνωρίζουν οι αναγνώστες ότι έχω ρωτήσει, το Κρεμλίνο αρνείται να χρησιμοποιήσει τη δύναμη για να τερματίσει γρήγορα τη σύγκρουση προτού η Ουάσιγκτον και οι μαριονέτες του ΝΑΤΟ εμπλακούν τόσο πολύ για να την αφήσουν; Δεν είχε νόημα μέχρι να συνειδητοποιήσω πως το Κρεμλίνο πείστηκε από τους νεοσυντηρητικούς της Ουάσιγκτον ότι ο πόλεμος με τις ΗΠΑ είναι αναπόφευκτος, πράγμα που φυσικά σημαίνει πυρηνικό πόλεμο.

Το Κρεμλίνο πιθανότατα ανησυχεί ότι εάν η Ρωσία χρησιμοποιήσει τη συμβατική δύναμη που έχει στη διάθεσή της για να χτυπήσει την Ουκρανία, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι μια άμεση επέμβαση των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ πριν από τη Ρωσία να εγκαταστήσει μεγαλύτερους αριθμούς υπερηχητικών πυρηνικών πυραύλων και S-500 και S-550 συστημάτων αεράμυνας που έχουν την ικανότητα να αναχαιτίζουν και να καταστρέφουν τους πυρηνικούς πυραύλους της Ουάσιγκτον. Σε αντίθεση με τους υπερηχητικούς πυραύλους της Ρωσίας που αλλάζουν τυχαία πορεία και δεν μπορούν να αναχαιτιστούν, οι τεχνικά κατώτεροι πύραυλοι της Ουάσιγκτον μπορούν να καταρριφθούν.

Το συμπέρασμά μου είναι πως το Κρεμλίνο, πεπεισμένο από τους νεοσυντηρητικούς της Ουάσιγκτον και την κυριαρχία τους σε κάθε κυβέρνηση των ΗΠΑ στον 21ο αιώνα ότι οι ΗΠΑ σκοπεύουν να καταστρέψουν τη Ρωσία, προετοιμάζεται για πυρηνικό πόλεμο. Πολλές φορές ο Πούτιν έχει κάνει δημόσια δήλωση πως είναι σαφές ότι η Δύση σκοπεύει να καταστρέψει τη Ρωσία. Είναι ακατανόητο πως η Ουάσιγκτον είναι τόσο απερίσκεπτη, τόσο ανεύθυνη, τόσο εντελώς ανόητη ώστε να έχει πείσει το Κρεμλίνο ότι η Ουάσιγκτον σκοπεύει να καταστρέψει τη Ρωσία. Είναι εκπληκτικό το γεγονός πως οι δηλώσεις του Πούτιν δεν προκάλεσαν καμία διαβεβαίωση από το Λευκό Οίκο.

Όταν η Ρωσία θα είναι έτοιμη, οι ΗΠΑ και οι πρωτεύουσες των νατοϊκών της μαριονέτες θα αντιμετωπίζουν τον αφανισμό.

Προσπαθήστε να κατανοήσετε την τεράστια αποτυχία της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ που οδήγησε τη Ρωσία σε ένα τόσο απελπισμένο συμπέρασμα. Εδώ μπορείτε να δείτε τις συνέπειες της ύβρεως και της αλαζονείας, για τις οποίες έχω γράψει εκτενώς, των εντελώς μη ρεαλιστικών νεοσυντηρητικών που έχουν τον έλεγχο της πολιτικής των ΗΠΑ.

Δεν βλέπω καμία διέξοδο από αυτό. Οι νεοσυντηρητικοί έχουν τον έλεγχο όλων των βασικών υπηρεσιών της κυβέρνησης – το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας, το Πεντάγωνο, το Υπουργείο Εξωτερικών. Ελέγχουν τα ΜΜΕ των ΗΠΑ, τις δεξαμενές σκέψης και τα ιδρύματα. Ούτε οι Ρεπουμπλικάνοι δεν τους αντιτίθενται. Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Jim Risch, μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, δήλωσε στις 29 Μαρτίου πως «είμαι υπέρ της κλιμάκωσης» της σύγκρουσης στην Ουκρανία. Εάν οι ΗΠΑ δεν κλιμακώσουν, λέει ο Risch, θα χάσουμε. Πρόκειται για τη νίκη ή την ήττα, όχι για την επιβίωση. Σαφώς ο Risch δείχνει πως το Κογκρέσο δεν έχει ιδέα για τον πραγματικό κίνδυνο της κατάστασης. https://sputniknews.com/20230329/us-senator-risch-says-he-supports-us-escalation-with-russia-to-win-ukraine-conflict-1108938498.html

Το Κρεμλίνο το έχει μετρήσει και ετοιμάζεται να εξαλείψει τον εχθρό που σκοπεύει να καταστρέψει τη Ρωσία.

Τί μπορεί να γίνει; Το Κρεμλίνο δεν πιστεύει και δεν εμπιστεύεται πλέον την Ουάσιγκτον, επομένως καμία διαβεβαίωση πως όλο αυτό είναι ένα λάθος, ακόμη κι αν πρόκειται να γίνει, δε θα γινόταν πιστευτό από τους Ρώσους.

Ίσως εάν κάθε νεοσυντηρητικός απολυόταν από την κυβέρνηση, έκλειναν τα ρουσοφοβικά think tank και το σύμπλεγμα στρατιωτικών/ασφαλείας επέτρεπε να εκλεγεί ένας πρόεδρος που θα πήγαινε αμέσως στη Μόσχα, συμφωνούσε στην αποκατάσταση όλων των σπασμένων συμφωνιών και απέσυρε το ΝΑΤΟ από τα ρωσικά σύνορα, ο πυρηνικός πόλεμος θα μπορούσε να αποτραπεί.

Μπορείτε όμως να φανταστείτε την Ουάσιγκτον να κάνει κάτι τέτοιο; Θα απαιτούσε ηγεσία που οι Αμερικανοί δεν είχαν δει για πολύ καιρό. Θα απαιτούσε κατανόηση στο Κογκρέσο και στο κοινό, και δεν υπάρχουν μέσα ενημέρωσης ή ειδικοί για να ενσταλάξουν την κατανόηση.

Απόλαυσε τη ζωή σου. Σταμάτα να ανησυχείς για το μέλλον. Οι νεοσυντηρητικοί έχουν διαβεβαιώσει ότι δεν έχεις [μέλλον].

από freepen.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια