ΚΙΝΗΜΑ 21: ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Αμφικτύων
 
Φίλοι μου αγαπημένοι όλα αυτά τα χρόνια γνωρίζετε την πίστη μου στην Δημοκρατία, το κυριότερο αγαθό που χάρισε ο Ελληνισμός στην οικουμένη. Αλλά ταυτόχρονα γνωρίζετε και την απέχθεια μου στα κόμματα της παρακμής και της προδοσίας, τα οποία μας οδήγησαν στην κατάσταση του αφελληνισμού, της χρεοκοπίας, του διαμελισμού της πατρίδας (Κύπρος, Μακεδονία, Ιμια κλπ) της καταλύσεως του Ελληνικού Πολιτισμού, της δημογραφικής αλλοιώσεως, της μεταβολής της Ελλάδος από χώρα σε διεθνή χώρο, χωρίς ηθικό, χωρίς πατριωτισμό, χωρίς θρησκεία, χωρίς όραμα, χωρίς γλώσσα (την φραγκολεβαντίνικη) χωρίς ιστορία, χωρίς εθνική παιδεία, με αλλοιωμένα σύνορα και ελαστική γεωγραφία, καθώς τους χάρτες φτιάχνει η Τουρκία. 
 
Μια χώρα εξασθενημένη ώστε να αποτελεί οιωνοί προτεκτοράτο της Τουρκίας, να προκαλείται ακόμη και από τα Σκόπια, να χλευάζεται ακόμη και από την Αλβανία, η οποία βιάζει την ιερή γη της Βορείου Ηπείρου, χωρίς κάποια διαμαρτυρία από τα πολιτικά «τομάρια», να μας πνίγουν τα Μνημόνια από την Γερμανία, χωρίς να έχει καταβάλλει τις Πολεμικές Αποζημιώσεις. Τέλος να μην έχει η Ελλάδα τα κυριαρχικά δικαιώματα που διαθέτει κάθε άλλη χώρα μέlος του ΟΗΕ και της Ε.Ε.
 
Σήμερα βγαίνουν όλα τα κόμματα-συμμορίες- τρωκτικά και σαπρόφυτα και προβαίνουν σε κοκορομαχίες χωρίς κάποιο μήνυμα ανόδου, χωρίς κάποιο σχέδιο εξόδου από την πτώση, χωρίς χαλάρωση από την μέγγενη, αφ’ ενός της Τουρκίας και αφ’ ετέρου της Ε.Ε , να αναχαράζουν αηδίες, σαχλαμάρες, ύβρεις, χιλιοκουσμένα φληναφήματα, τα ίδια και τα ίδια μια ζωή στο μπαλκόνι, στην πλατεία, και κάθε φορά νέα σκάνδαλα και νέα προδοσία στη Βουλή και στην Ευρωβουλή. Αυτή εν ολίγοις είναι η «Ελληνόφωνη» πολιτική ζωή για τα σκουπίδια.
 
Kαι ενώ δεν χάνω το χρόνο μου να ακούω τις σαχλαμάρες των υποψηφίων στα κανάλια, τυχαίως έπεσα σε μια διαφορετική φωνή με διαφορετική ανθρώπινη έκφραση και μου έκανε εντύπωση το ανεπιτήδευτο του ομιλητή. Ήταν ο εκπρόσωπος του Κινήματος 21 ο κ. Ζώης Κωνσταντίνου Μπέχλης Πλοίαρχος ε.α του Π.Ν, στρατιωτικός γιατρός, ο οποίος με καθήλωσε με τον καθάριο και κρυστάλλινο λόγο του χωρίς κορδέλες και γιρλάντες σε μια γλώσσα που εκφράζεται καθημερινά ο λαός.
 
Εντύπωση μου έκανε ότι δεν διαχωρίζει τους Έλληνες σε κόμματα, ιδεοληψίες, φίλους και εχθρούς, εθνικόφρονες και προδότες, διότι ο λαός είναι αθώος, αυτοί είναι οι προδότες. Απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες το γένος. Τέτοιες φωνές είναι αναγκαίες να μπουν στο Κοινοβούλιο διότι θα λειτουργήσουν σαν Καταλύτης και θα αποκαλύψουν και εξαρθρώσουν την σχεδιαζόμενη Συνωμοσία των «Πρεσπών του Αιγαίου» από όλα τα προδοτικά κόμματα εξουσίας (Ν.Δ, ΣΥΡΙΖΑ , ΠΑΣΟΚ) και τα μικρότερα που λειτουργούν σαν ουρές τοθς.
Σκεφθείτε σοβαρά που θα ρίξετε την ψήφος σας τούτη τη φορά.
 
Αμφικτύων
*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών
amphiktyon@gmail.com

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια