ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ

(Το λάβαμε με ηλεκτρονικό μήνυμα και σας το παραθέτουμε)
 
Σχεδόν 700.000 ψήφους (παραπάνω από όσους πήρε το τρίτο ΠΑΣΟΚ) έλαβε ο λεγόμενος πατριωτικός χώρος, ο οποίος όμως κατήλθε στις εκλογές κατακερματισμένος σε μια ντουζίνα κόμματα.
 
Αν, ως εκ θαύματος, αποφάσιζαν τα κόμματα αυτά να κατέβουν ενωμένα στον β΄ γύρο των εκλογών, είναι βέβαιο ότι δεν θα λάμβαναν μόνο αυτές τις 700.000 ψήφους, αλλά και ένα πολύ μεγάλο μερίδιο από τις περίπου 3.900.000 ψήφους των, αηδιασμένων από την ψευδοδημοκρατία, απεχόντων συμπατριωτών μας εκ των οποίων ένα τεράστιο μέρος ανήκει ιδεολογικά στον πατριωτικό χώρο.
 
Δεδομένης της παταγώδους αποτυχίας του ΣΥΡΙΖΑ, ένας τέτοιου είδους Πατριωτικός Συνασπισμός θα εξασφάλιζε σχεδόν σίγουρα την δεύτερη θέση, αλλά και υπό ορισμένες συνθήκες θα χτύπαγε ακόμη και την πρωτιά.
 
Για να συμβεί αυτό πρέπει όλα τα κόμματα του πατριωτικού χώρου να αποβάλουν επιτέλους την κατάρα της φυλής, την διχόνοια, και να συνασπιστούν υπό την σημαία του Σταυρού ενώπιον του κοινού θεοκατάρατου εχθρού. Να σταματήσουν οι αλληλοκατηγορίες αλλά και οι προσωπολατρείες, αφού όλοι έχουν ελαττώματα και όλοι έχουν προτερήματα· μπροστά όμως στον ιερό απελευθερωτικό σκοπό οτιδήποτε άλλο χάνει την αξία του. Αυτή την στιγμή προέχει η απελευθέρωση από την φαυλοκρατία, την τρομοκρατία και την νέα δικτατορία που κρύβεται όπισθεν δημοκρατικής μάσκας και η οποία θα εξακολουθήσει το κακοποιητικό της έργο εάν δεν την σταματήσουμε. Όποιος δεν το κατανοήσει είναι άξιος της μοίρας του.
 
Ένας εκ των 3.881.307 απεχόντων

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια