Κατέληξε ο γιατρός που αυτοπυρπολήθηκε στην Θεσσαλονίκη

 medlabnews.gr iatrikanea

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το απόγευμα ο 60χρονος γιατρός, ο οποίος το πρωί είχε αυτοπυρποληθεί έξω από το σπίτι του, στα Πεύκα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο 60χρονος κατέληξε σήμερα το απόγευμα στο νοσοκομείο “Παπανικολάου” όπου και μεταφέρθηκε.

Όλοι όσοι γνώριζαν τον γιατρό, ο οποίος ήταν διευθυντής σε κλινική του “Παπαγεωργίου”, μιλούν για έναν εξαιρετικό επιστήμονα και άνθρωπο που ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει ασθενείς και συναδέλφους

Η κηδεία του 60χρονου θα τελεστεί σήμερα το απόγευμα στα Πεύκα.

Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοι του

Συγκλονισμένος είναι ο ιατρικός κόσμος της Θεσσαλονίκης από την είδηση ότι 60χρονος γιατρός έβαλε τέλος στη ζωή του.

Άνθρωποι που τον γνώριζαν και είχαν εργαστεί μαζί του κατά τη διάρκεια της θητείας του σε μεγάλα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, αναφέρουν ότι επρόκειτο για έναν σοβαρό και υπεύθυνο επαγγελματία που προσέφερε τη ζωή του στον άνθρωπο.

Το τελευταίο διάστημα όμως, όπως ανέφεραν συνάδελφοί του, αντιμετώπιζε προβλήματα, με αποτέλεσμα σήμερα το πρωί να προχωρήσει σε αυτή την πράξη.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για τις πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία διεκομίσθη στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» όπου νοσηλεύτηκε στην Α’ ΜΕΘ.

από MEDLABNEWS.GR

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια