Δελτίο Τύπου: Μήνυμα ΝΙΚΗΣ από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας!

H προεκλογική περίοδος για τη ΝΙΚΗ δεν θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα από τη μεγαλειώδη και συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 22 Ιουνίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην Συνεδριακή Αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη».
 
Η μαζική προσέλευση του κόσμου, ο παλμός και τα συνθήματα της νεολαίας που δονούσαν την ατμόσφαιρα, η συσπείρωση και η ομοψυχία που έδειξαν οι υποψήφιοι του Κινήματος και τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα που απέσπασαν οι ομιλητές, αποτελούν ένδειξη ότι την Κυριακή το βράδυ η Ελλάδα αλλάζει σελίδα.
 
Πρώτος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Κοσμάς Καραΐσκος, Δημοσιογράφος με ειδίκευση στα ελληνοτουρκικά, Υποψήφιος Α’ Αθηνών, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα “Μία η Ελλάδα, από την Αθήνα ως την Θράκη”. Ο κ. Καραΐσκος στάθηκε ιδιαίτερα στον επικίνδυνο ρόλο που παίζει το τουρκικό Προξενείο στην Κομοτηνή και το όψιμο ενδιαφέρον της ελληνικής κυβέρνησης για την περιοχή.
 
Ο κ. Γεώργιος Αποστολάκης, Επίτιμος Αντιπρόεδρος Αρείου Πάγου και Επικεφαλής του συνδυασμού Επικρατείας της ΝΙΚΗΣ, μίλησε για τις μάχες που καλείται να δώσει η ΝΙΚΗ μέσα και έξω από τη Βουλή, ενώ στάθηκε ιδιαιτέρως στην διαγραφόμενη αλλαγή του Συντάγματος και στον κίνδυνο δημοσιονομικού εκτροχιασμού, θέματα που θα μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα. 
 
Η κ. Ασπασία Κουρουπάκη, Βιολόγος – Εκπαιδευτικός, Υποψήφια Β1΄ Αθηνών (Βόρειος Τομέας), ανέπτυξε το ευαίσθητο θέμα: “Η Πατρίδα μας μέσα από τα μάτια μιας μάνας”, με ευθείες αναφορές στα προβλήματα της ελληνικής οικογένειας και στο δυσοίωνο μέλλον των παιδιών μας, αν δεν προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την κατάσταση.
 
Ο κ. Φώτης Πάλλας, Φιλόλογος, Υποψήφιος Τρικάλων με τον γλαφυρό του λόγο μίλησε για “Όσους πίστευσαν στο θαύμα”, δηλαδή τους ανθρώπους της ΝΙΚΗΣ και όσους την στηρίζουν, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα και στην ευθύνη που έχουμε για το μέλλον που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας, αλλά και για το σήμερα που τους προσφέρουμε.
 
Ο κ. Δημήτριος Αλεβίζος, Αντιστράτηγος ε.α., Υποψήφιος Επικρατείας, αναφέρθηκε στα θέματα Eξωτερικής Πολιτικής και στην Εθνική Άμυνα, αναπτύσσοντας το θέμα: “Τουρκική Γαλάζια Πατρίδα και Ελληνική Εθνική Στρατηγική”.
 
Η κ. Μαρία Γρατσία, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Υποψήφια Α’ Αθηνών, ανέπτυξε το θέμα: “Δικαιοσύνη και ασφάλεια, για όλους”, με σαφείς αναφορές στο έλλειμα δικαιοσύνης, ενώ παράλληλα στάθηκε αρκετά και στο ζήτημα των κόκκινων δανείων και τον επικίνδυνο ρόλο των, αγνώστων μετόχων, «funds».
 
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ, κ. Δημήτριος Νατσιός, ο οποίος χειροκροτήθηκε έντονα από το κοινό το οποίο συγκινημένο άκουγε τις αναφορές του σε αξίες εν πολλοίς ξεχασμένες σήμερα. Δεν ήταν λίγες οι στιγμές που ο κ. Νατσιός καυτηρίασε την κατηγορία περί εργαλειοποίησης της Πίστης από τη ΝΙΚΗ, που ακουγόταν όλη την προεκλογική περίοδο από μέρος του δημοσιογραφικού και του πολιτικού κόσμου. Παράλληλα, τόνισε ότι η λάσπη που δέχτηκε αυτό το διάστημα η ΝΙΚΗ δεν πτόησε τον ίδιο και τα στελέχη του Κινήματος, αλλά χαλύβδωσε την πίστη τους για την επίτευξη του στόχου, δηλαδή την είσοδο στην Βουλή. 
 
Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Δημήτριος Χιωτακάκος, Δρ Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Υποψήφιος Α΄ Ανατολικής Αττικής. Ο κ.Χιωτακάκος χειροκροτήθηκε ιδιαιτέρως για το σχόλιό του πριν την προβολή του video για την «συμφωνία» των Πρεσπών που προβλήθηκε για την θλιβερή επέτειο των 5 χρόνων από την υπογραφή της, όταν ανέφερε ότι: «Η ΝΙΚΗ του σήμερα, είναι η Ελλάδα του αύριο».
 
Με την ψήφο του λαού και την βοήθεια του Θεού, η ΝΙΚΗ θα είναι στην Βουλή για να αποτελέσει την πραγματική αντιπολίτευση και να αντισταθεί στα σχέδια που απεργάζονται εσωτερικά και εξωτερικά κέντρα για την πατρίδα, τον λαό μας και την ελληνική οικογένεια.
 
Στο ραντεβού στις κάλπες της 25ης Ιουνίου να μην λείψει κανείς! Για να μπορούμε την επόμενη ημέρα να λέμε ότι όλοι μαζί βάλαμε το λιθαράκι μας για να ανακτήσουμε την πατρίδα μας και όλοι οι καλοπροαίρετοι Έλληνες ενωμένοι, θα στηρίξουμε τους εκπροσώπους της ΝΙΚΗΣ στην Βουλή, στον δύσκολο αλλά ιερό αγώνα που θα δώσουν.
 
Με εκτίμηση,
 
Γραφείο Τύπου της ΝΙΚΗΣ 
Press@NIKH.gr

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια