Συγκλονίζει ο Γιώργος Δασκαλάκης με την μάχη του με τον καρκίνο. «Σε λίγο τα ποδαράκια μου θα είναι ίδια με το μπαστούνι μου»

επιμέλεια medlabnews.gr iatrikanea

Τη μεγαλύτερη και πιο σκληρή μάχη της ζωής του δίνει το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Δασκαλάκης. 

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Δασκαλάκη, καθώς η μάχη του με τον καρκίνο συνεχίζεται.

Υπενθυμίζεται πως έχει διαγνωσθεί με καρκίνο στους λεμφαδένες.

Συνεχίζει να δίνει τη μάχη του με τον καρκίνο και να ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του.

Μάλιστα, ο ίδιος έχει δημοσιοποιήσει εξ αρχής το πρόβλημα υγείας του στα social media και έχει πραγματοποιήσει αρκετές τηλεοπτικές εμφανίσεις μέσω Skype, μιλώντας για την περιπέτεια που περνά. 

 Η συγκλονιστική ανάρτηση Νωρίτερα σήμερα ο γνωστός τραγουδιστής ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία νέα φωτογραφία του, που τον δείχνει ανεβασμένο στη ζυγαριά ενός φαρμακείου, υποβασταζόμενο από ένα μπαστούνι. 

 «Καλό μεσημέρι αγάπες μου και καλή εβδομάδα να έχουμε με τον καλύτερο φωτογράφο…. Μαμά Κωνσταντίνα! Παλιά δεν ανέβαινα σε ζυγαριά γιατί έδειχνε όλο και προς τα πάνω… τώρα αποφεύγω γιατί δείχνει όλο και προς τα κάτω… 

Σε λιγάκι τα ποδαράκια μου θα είναι ίδια με το μπαστούνι μου (χαχα) Να γελάσουμε και λίγο» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Δασκαλάκης. 

 «Συνεχίζουμε να παλεύουμε το Θηρίο… δεν θα μας κερδίσει… Όσες παρενέργειες και ας μου έφερε… Στις οποίες ακόμα δεν αναφέρομαι… 

Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!» καταλήγει ο Γιώργος Δασκαλάκης στο μήνυμά του.

Δείτε την ανάρτηση

από MEDLABNEWS.GR

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια