Δελτίο Τύπου από το Δίκτυο Ελληνισμού

Εκλογές Ιούνιος 2023 
 
Επείγον να μπει στην Βουλή η ΝΙΚΗ, η Ελληνική Λύση κλπ κλπ, αλλά και όλα τα άλλα πατριωτικά κόμματα που αντιστέκονται στην Νέα Παγκόσμια Τάξη.
 
Σαφώς ακόμη είναι ενωρίς να καταλάβουν όλα τα πατριωτικά κόμματα ότι ο μεταξύ τους ανταγωνισμός είναι ασθένεια δυτική παπική και φεουδαρχική. Ο αρχηγισμός και το μονοπρόσωπο ή τα κλειστά σχήματα ακολουθούν την δυτική παπική άτομο κεντρική Πολιτειολογία. Είναι ξένα προς την συνοδικότητα και τον κοινοτισμό της Ορθόδοξης Ανατολής. 
 
Θα έπρεπε όλα τα πατριωτικά κόμματα να έχουν ενωθεί σε ένα εθνικό ψηφοδέλτιο όπως προτείναμε εξ αρχής και όπως προσπαθήσαμε ως ΔΕ να εμπνεύσουμε. 
 
Όμως αυτή την στιγμή ισχύει το μη χείρον βέλτιστον. Δηλαδή όποιο κόμμα όπως η Ελληνική Λύση, η ΝΙΚΗ, η Πατριωτική Ενωση του Εμφιετζόγλου, οι Σπαρτιάτες και οποίο άλλο μιλά εναντίον της Νέας Τάξης είναι ανάγκη να βρεθεί εντός της Βουλής. Δεν χωρίζουμε τον Ελληνικό λαό σε χριστιανούς ή μη, σε δεξιούς ή αριστερούς, σε καθαρούς ή μη, σε δικούς μας και σε άλλους κενούς. Όλα αυτά είναι προϊόν μιας άρρωστης και αιρετικής σκέψης και νοοτροπίας. 
 
Για αυτό εάν έχουμε Σοφία ως λαός θα μοιράσουμε τους ψήφους μας σε όλα τα πατριωτικά κόμματα αφήνοντας έξω το ανταγωνιστικό πνεύμα του οπαδού και λειτουργώντας ως ελληνική οικογένεια και ως αδέρφια. 
 
Μολονότι όλα αυτά τα πατριωτικά κόμματα έχουν το κάθε ένα ατέλειες και περιορισμούς τώρα ως σοφός λαός τα στηρίζουμε όλα και αντιστεκόμαστε με όλα εναντίον της εγκληματικής ΝΔ και των λοιπών συστημικών κομμάτων που διαλύουν την Ελλάδα. 
 
Το ορθόδοξο πνεύμα θέλει την ενότητα όλων και δεν χωρίζει αλλά ενώνει. Τουλάχιστον όσους είναι δεκτικοί για ενότητα. 
 
Εάν δεν κόψουμε την αυτοδυναμία της ΝΔ η Ελλάδα μετά τις εκλογές θα διαλυθεί. Το Αιγαίο θα διχοτομηθεί, οι περιουσίες των Ελλήνων θα κλαπούν από το τραπεζικό σύστημα και οι Έλληνες εν γενεί θα υποστούν Γενοκτονία χειρότερη από αυτή της Μικράς Ασίας και της Σμύρνης.
 
Για τον λόγο αυτό οι Έλληνες θα πρέπει να εμποδίσουν με κάθε τρόπο την αυτοδυναμία της ΝΔ ψηφίζοντας όλοι ανεξαιρέτως και μοιάζοντας ψήφους σε όλα τα πατριωτικά κόμματα, άσχετα εάν έχουμε οποία κριτική στάση απέναντι τους. 
 
Αυτή την στιγμή πρέπει όλοι οι Έλληνες που μπορούν, να ψηφίσουν όλα τα πατριωτικά κόμματα που είναι κοντά στο 3% για να μπουν όσο γίνεται περισσότερα κόμματα στην Βουλή. Αν το 30% των Ελλήνων που απείχε από τις Εκλογές Μαΐου τρέξει και ψηφίσει θα κοπεί η Αυτοδυναμία της ΝΔ η οποία θα καταστρέψει την Ελλάδα τελειωτικά. 
 
Η ΝΙΚΗ είναι έτοιμη να περάσει το 3% 
 
Είναι καλό να την στηρίξουν όλα τα μέλη του ΔΕ να περάσει με βεβαιότητα το ποσοστό αυτό και να βρεθεί στην Βουλή. 
Σαφώς η ΝΙΚΗ έχει αδυναμίες και λάθη. 
Όμως αυτή την στιγμή πρέπει να την στηρίξουμε να μπει στην Βουλή διότι συγκεντρώνει αξιόλογο κόσμο στο δυναμικό της και θα μπορεί να παίξει εθνικό ρόλο απέναντι από την ΝΔ. 
 
Μετά αν καταφέρει να μπει στην Βουλή θα την αναγκάσουμε να διορθώσει τα λάθη της και να καταστεί αληθινά οικουμενικό και υπερκομματικό κίνημα ελληνικό και Ορθόδοξο όπως πρέπει να είναι. 
 
Αντίστοιχα πρέπει να ενισχυθούν και η Ελληνική Λύση διότι τώρα έχει πάρει σωστές θέσεις μολονότι στο παρελθόν είχε αρνητικά στοιχεία. 
 
Όμοια και οι Σπαρτιάτες και η Πατριωτική Συμμαχία του Εμφιετζόγλου πρέπει όλα αυτά τα κόμματα να ενισχυθούν για να μπλοκάρουν την εγκληματική συμμορία των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ που στην ουσία μισούν ότι Ελληνικό και ότι Ορθόδοξο. 
 
Μετά τις εκλογές το ΔΕ θα κάνει σημαντικές ενέργειες μέσω του Εθνικού Συμβουλίου προκειμένου τα πατριωτικά κόμματα εντός της Βουλής να ενωθούν σε ένα υπερκομματικό Εθνικό Σχέδιο.

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια