Εκπομπή ​ 
 
Επανεκκίνηση του Δικτύου Ελληνισμού Δημόσια συζήτηση κάθε Κυριακή βράδυ 10:00 μ.μ. αρχίζοντας από την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023
 
Δημόσια μαθήματα κάθε Τρίτη βράδυ 10:00 μ.μ.
 
Αγαπητοί φίλοι και φίλες 
Χρόνια πολλά για την μεγάλη εορτή των Αγίων Αποστόλων 
 
Σήμερα κατά κάποιο τρόπο εορτάζει και το ΔΕ αφού όλη του η πολιτική πρόταση και φιλοσοφία εδράζεται στο παράδειγμα των Αγίων Αποστόλων που εισήγαγαν εν Αγίω Πνεύματι την συνοδικότητα και την όντως Δημοκρατία εν Χριστώ. 
 
Διότι, ουδείς Απόστολος έβαλε τον εαυτό του υπεράνω των άλλων για να τους εξουσιάσει ως αλάθητος Πάπας. 
 
Έτσι με την Ζωή και τον αγώνα των Αγίων Αποστόλων άρχισε ο νέος τρόπος Ζωής της Εκκλησίας που αντέχει μέχρι σήμερα και θα αντέχει μέχρι την ορατή Δευτέρα Παρουσία του Χριστού επί της γης. Διότι μέσα στην Εκκλησία ζούμε διαρκώς την πραγματική και οντολογικά αδιάψευστη και συνεχή παρουσία του Χριστού στον κτιστό κόσμο των ανθρώπων και των αγγέλων. 
 
Τα κόμματα όλα ανεξαιρέτως, χριστιανικά η μη, πατριωτικά η μη, δεξιά η αριστερά δεν είναι άλλο από αίρεση και ψεύδος. 
 
Το ΔΕ εργάστηκε και θα συνεχίσει να εργάζεται για την ουσιαστική εθνική ενότητα όλων των Ελλήνων εν Αληθεία. 
 
Οι κομματικές ιδεολογίες δεξιές ή αριστερές, εθνικιστικές ή διεθνιστικές, καπιταλιστικές φιλελεύθερες ή κομουνιστικές και σοσιαλιστικές είναι μέγιστο ψεύδος και πλάνη και άρνηση και της Ελληνικής φιλοσοφίας και του Ελληνικού πνεύματος αλλά και του χριστιανικού Εκκλησιαστικού και Ορθόδοξου Πνεύματος. 
 
Ως μια συγκατάβαση και οικονομία καλέσαμε όλα τα μη συστημικά κόμματα να ενωθούν για να αντισταθούν στα συστημικά κόμματα της Βουλής. Δυστυχώς δεν επιτύχαμε να εισακουστεί ο λόγος μας που ήταν φωνή βοώντος εν τη ερήμω. 
 
Τώρα αρχίζει εξ αρχής ο δικός μας λόγος περί της πολιτικής ενότητας όλων των Ελλήνων εν Αληθεία. 
 
Στο ΔΕ ήρθαν πολλοί άνθρωποι είτε από ανάγκη ψυχολογική να βρεθούν με μια ομάδα ανθρώπων που ταιριάζουν είτε από ιδιοτέλεια είτε από όποιο άλλο δικό τους λόγο χωρίς όμως να αντιληφθούν την βαθύτερη φιλοσοφία του ΔΕ. Έτσι στα τελευταία 5 χρόνια πολλοί ήρθαν μαζί κας αλλά δεν ήσαν μαζί μας. 
 
Μάλιστα κάποιοι αφού για πολύ χρόνο σιωπούσαν μας είπαν στο τέλος γιατί να ακούσουμε και να εφαρμόσουμε τις δικές σας ιδέες; Εμείς έχουμε τις δικές μας ιδέες. Ή ότι επί τρία τέσσερα χρόνια τους ζαλίζαμε με τις ιδέες μας. 
 
Όλα σεβαστά και κατανοητά. 
 
Εμείς προχωράμε είτε αυτοί είναι ή δεν είναι μαζί μας. Προχωράμε αποφασιστικά σε ένα σχέδιο πολιτικής εκπαίδευσης και συγκρότησης Τοπικών συμβουλίων και κεντρικού Εθνικού Συμβουλίου όπως ακριβώς το έχουμε εξ αρχής περιγράψει. 
 
Τώρα η εμπειρία μας είναι πολύ μεγαλύτερη.
 
Ήδη δείξαμε ταπείνωση και στηρίξαμε όλα τα πατριωτικά κόμματα στις εκλογές αυτές μολονότι έχουν ριζικές αντιρρήσεις και διαφορές με όλα αυτά τα αρχηγικά κόμματα. Τώρα όλα αυτά θα δείξουν τον αληθινό και πτωχό εαυτό τους. Η επόμενη ημέρα ανήκει στην πρόταση του ΔΕ. 
 
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας που μέχρι σήμερα στηρίζουμε με κάθε τρόπο το σχέδιο του ΔΕ. 
 
Καλούμε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που μας αγάπησαν και μας εμπιστεύθηκαν να είναι μαζί μας σε κάθε συνάντηση ζωντανή η διαδικτυακή. 
 
Την Κυριακή το βράδυ θα λάβει χώρα δημόσια διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση και συζήτηση. 
 
Κυριακή 2 Ιουλίου 2023 10:00 μμ 
 
Καλούμε όλα τα μέλη του ΔΕ και κάθε άλλον ευαίσθητο και αισθαντικό Έλληνα να συμμετάσχει στην 
 
Δημόσια διαδικτυακή συζήτηση 
 
Για το μέλλον του Ελληνικού λαού στην Ελλάδα μετά τις εκλογές του Ιουνίου 2023. 
 
Ο καθηγητης Γιώργος Παύλος θα ανοίξει την συζήτηση με σύντομη ενημέρωση. 
Την συζήτηση την συντονίζουν ο Ιωάννης Ασσιόγλου και ο Αβραάμ Σκεντερίδης. 
 
Κάθε Τρίτη βράδυ θα έχουμε ένα Δημόσιο μάθημα πάνω στην φιλοσοφία του ΔΕ. Δηλαδή μάθημα ιστορίας φιλοσοφίας θεολογίας πολιτειολογίας κλπ, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ελληνικό και ορθόδοξο πολιτικό σώμα σε όλη την Ελλάδα και στην Ομογένεια. 
 
Κάθε Κυριακή βράδυ θα έχουμε δημόσιες παρουσιάσεις και συζητήσεις για κρίσιμα θέματα, όπως Πολιτικά, Γεωπολιτικά, Τραπεζικά, Ιατρικά, οικονομικά, εκπαιδευτικά κλπ. 
____ 
 
1. ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΣΩ Rumble Πιέστε τόν παρακάτω σύνδεσμο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Rumble 
2. Σύνδεση μέσω YouTube 5 πιέστε τoν παρακάτω σύνδεσμο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ YOUTUBE 5 
3. Σύνδεση μέσω Facebook πιέστε τoν παρακάτω σύνδεσμο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ facebook 
4. ΣYNΔΕΣΗ ΜΕΣΩ Τwitch Πιέστε τόν παρακάτω σύνδεσμο.ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Twitch 
5. ΣYNΔΕΣΗ ΜΕΣΩ Zoom Πιέστε τόν παρακάτω σύνδεσμο. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Zoom

Ἰστοσελίδα

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια