Τα 26α γενέθλιά της γιόρτασε η Μυρτώ της Πάρου. Οι ευχές της μητέρας της σε μία συγκινητική ανάρτηση

Τα 26α γενέθλιά της γιόρτασε η Μυρτώ της Πάρου. Οι ευχές της μητέρας της σε μία συγκινητική ανάρτηση

medlabnews.gr iatrikanea

Η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, που είχε κακοποιηθεί και βιαστεί με άγριο τρόπο από έναν Πακιστανό στην Πάρο το 2012 σε ένα περιστατικό που είχε συγκλονίσει την Ελλάδα, γιόρτασε τα 26α της γενέθλια μαζί με τη μητέρα και αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Μυρτώ που παλεύει ακόμα με τις συνέπειες που άφησε στην ψυχή και την υγεία της εκείνο το τραγικό και σοκαριστικό περιστατικό στην Πάρο, χάρηκε με την καρδιά της την γιορτή που της ετοίμασε για τα γενέθλιά της η μητέρα της.

Η Μαρία Κοτρώτσου είπε τα «χρόνια πολλά» στην κόρη της από κοντά φυσικά στο πάρτι που διοργάνωσε για το αγαπημένο της παιδί, αλλά και μέσα από την προσωπική σελίδα της στο Facebook.

Η ανάρτηση της Μαρίας Κοτρώτσου ήταν συγκινητική και έδειχνε την αγάπη της, αλλά και την ελπίδα και την προσμονή που έχει η γυναίκα αυτή για να γίνει ένα θαύμα της επιστήμης και να δει η μητέρα της Μυρτούς την υγεία του παιδιού της να καλυτερεύει.

«Χρόνια πολλά στον δικό μου άγγελο επί της γης! Χρόνια πολλά γενναίο και δυνατό μου πλάσμα. Να είσαι πάντα γελαστή και αγαπητή από όλο τον κόσμο και αν σου στέρησαν τις χαρές της ζωής εσύ ξέρεις και βρίσκεις άλλες μικρότερες, που σε πολλούς παίρνουν απαρατήρητες. Θα ‘θελα να ζήσεις πολλά πολλά χρόνια χαρούμενη με αυτήν την αθώα και καθαρή ψυχή σου που αγαπάει όλο τον κόσμο», τόνιζε η μητέρα του κοριτσιού που βίωσε την κόλαση στην Πάρο.

«Δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα είμαι εδώ για το υπόλοιπο της ζωής σου γιατί παρακαλάω τον Θεό να ζήσεις περισσότερα χρόνια , αλλά μπορώ να σου υποσχεθώ ότι θα σε αγαπώ, θα σε λατρεύω και θα στέκομαι άγρυπνος φρουρός στο πλάι σου για το υπόλοιπο της δικής μου ζωής, και ίσως ακόμη πιο πολύ», ανέφερε η Μαρία Κοτρώτσου.

«Θα δοξάζω πάντα τον Θεό που σε άφησε να ζήσεις δίπλα μου, να σε αγκαλιάζω και να νοιώθω τη ζεστασιά από το κορμί σου, να σε φιλάω και να γεύομαι τα φιλιά σου, να σε κοιτάω όμορφη μου και να μου δίνεις λίγη από την δύναμή σου, που πήρε κάθε δάκρυ σου και το έχει κάνει χαμόγελο. Μόνο έτσι εξηγώ ότι δεν έχεις κλάψει ποτέ από τότε, παρά μόνο τις στιγμές που παθαίνεις επιληπτικές κρίσεις!», τόνιζε η μητέρα της Μυρτούς.

 «Θα ελπίζω και θα περιμένω πάντα σε ένα ακόμη θαύμα της επιστήμης, που μπορεί να σε κάνει καλύτερα, όσο και αν αυτό αργεί! Ξέρω πως κάπου, κάποτε θα γίνει πραγματικότητα!», ανέφερε η ανάρτηση της Μαρίας Κοτρώτσου.

Πηγή: newwsit.gr

από MEDLABNEWS.GR

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια