Συγκλονίζει η υπεύθυνη του καταφυγίου ζώων που τυλίχθηκε στις φλόγες στο Λαγονήσι: «Αυτή τη στιγμή θέλω να πεθάνω»

Συγκλονίζει η υπεύθυνη του καταφυγίου ζώων που τυλίχθηκε στις φλόγες στο Λαγονήσι: «Αυτή τη στιγμή θέλω να πεθάνω»

medlabnews.gr iatrikanea

Κάηκε ολοσχερώς το καταφύγιο ζώων στο Λαγονήσι, από την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας στον Κουβαρά, με πολλά ζώα να έχουν βρει φριχτό θάνατο.

Η υπεύθυνη του καταφυγίου Fazoo Farm προχώρησε σε μία φορτισμένη ανάρτηση στο Facebook, γράφοντας: «Τοοοοοσα χρόνια παρακαλάμε υιοθεσίες φιλοξενίες ε τώρα δεν θα ξαναπαρακαλέσουμε... 10 έμειναν και δεν ξέρω πόσα έχουν φύγει στο δρόμο διότι ανοίξαμε πόρτες να φύγουν περίπου 14 κάηκαν και εκεί που δεν μας ήξερε ούτε η μάνα μας... ξαφνικά με καλούν όλα τα βοθροκαναλα να τους δώσω ζουμερή είδηση μετά από αυτή την καταστροφή εγώ απλά τελείωσα σίγουρα αυτή τη στιγμή θέλω να πεθάνω .... δεν θα το κάνω διότι επιβίωσαν κάποια.. Απλά εγώ και η φιλοζωία τελείωσε!!!!!».

Η ανάρτησή της:

Σοκαριστικό βίντεο από εθελόντρια

Ένα σπαρακτικό βίντεο ανέβασε μία από τις εθελόντριες που με κίνδυνο της ζωής τους μπήκαν στο καταφύγιο για να σώσουν όσα ζώα μπορούσαν.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή της:

«…Είμαστε σε σοκ όλοι. Έχουμε εισπνεύσει πάρα πολύ καπνό, έχουμε λιποθυμικές τάσεις. Δεν μπορούμε να απαντήσουμε ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΚΛΑΙΜΕ. Σώσαμε μέσα από τις φλόγες νομίζω γύρω στα 10 σκυλιά και 1 γατούλα. Όλοι είμαστε σε σοκ. Δίποδοι, τετράποδοι…»

Οι άνθρωποι του καταφυγίου μετράνε τις πληγές τους

Η επόμενη μέρα βρίσκει τους ανθρώπους του καταφυγίου να μετράνε τις πληγές τους και να αναζητούν τα ζώα που χάθηκαν όταν άνοιξαν τις πόρτες για να γλυτώσουν από τις φλόγες

Επιπλέον, αναζητούνται υιοθεσίες για τα σκυλάκια που επιβιώσανε από τη φωτιά

από MEDLABNEWS.GR

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια