Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

Γράφει η Πόπη Ζώη
 
Αξιότιμες Κυρίες και Αξιότιμοι Κύριοι Ολοκλήρου της Αντιπολίτευσης.
 
Είναι Εθνικό και επιβεβλημένο καθήκον σας να πράξετε τα αυτονόητα με τα ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ή ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΥ ή ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΥ ή ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ. 
 
Δεν πέρασε ούτε μία ημέρα από τις εκλογές και άρχισαν την σπέκουλα εναντίον όλης της αντιπολίτευσης και εναντίον του Ελληνικού λαού που δεν ψήφισαν ΝΔ και Μητσοτάκη. 
 
Θα πρέπει να στηλιτεύεται κάθε λέξη, κάθε φράση, κάθε απόφαση που εκφράζεται από τα Κυβερνητικά στελέχη δια μέσου των Μέσων είτε από τηλεόραση, είτε από ραδιοφωνικούς Σταθμούς, είτε μέσω του διαδικτύου, διότι άλλως σε ελάχιστο χρόνο πλέον θα πάψετε να υπάρχετε είτε σαν οντότητα είτε σαν Πολιτική παράταξη. 
 
Βρείτε τον τρόπο, βρείτε τα μέσα, οδηγήστε στην δικαιοσύνη όλους εκείνους είτε Καναλάρχες, είτε διευθυντές ειδήσεων είτε δημοσιογράφους που ο μόνος σκοπός τους είναι η προπαγάνδα υπέρ της Κυβέρνησης, η διασπορά ψευδών ειδήσεων, η συγκάλυψη ενεργειών και πράξεων που αντίκειται στο συμφέρον του λαού. 
 
Οργανωθείτε το δυνατόν συντομότερα κατά τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να μην αφήνετε να πέφτει κάτω απολύτως τίποτα σε όσα ακούγονται και λέγονται από την Κυβερνώσα παράταξη. 
 
Μην αφήνετε μέσα στον Ναό της Δημοκρατίας σε χλωρό κλαρί την Κυβερνώσα παράταξη, και με ντοκουμέντα να αποδεικνύεται τα ψεύδη, την Υποκρισία, την αλαζονεία τους. 
 
(Π.Χ Δηλώσεις Γ. Λοβέρδου για Τέμπη με 57 νεκρούς και να λέει ήταν μία Αναποδιά, δεν μπορεί ο Έλληνας να πληρώνει 62 Υπουργούς Υφυπουργούς και άλλες χώρες με με πληθυσμό άνω των 80.000.000 να έχουν ούτε 20 ,και με περίπου ίδιο πληθυσμό να έχουν περίπου 20, δεν μπορεί όποιος λέει Πατρίδα – Θρησκεία – Ελευθερία – Παιδεία να χαρακτηρίζεται ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ) 
 
ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Η ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΟΣΑ ΓΚΟΛ ΘΑ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ . 
 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια