Πολωνός πρωθυπουργός: Ο βιασμός 18χρονου Πολωνού από Αφγανό στη Γερμανία οφείλεται στις πολιτικές «ανοιχτών συνόρων» της ΕΕ

Freepen.gr -
Μετά τον πολύωρο βιασμό ενός 18χρονου Πολωνού πολίτη από έναν 20χρονο Αφγανό μετανάστη σε αποβάθρα του υπόγειου τρένου στο Μόναχο, ο Πολωνός πρωθυπουργός Mateusz Morawiecki σχολίασε την υπόθεση, λέγοντας πως αυτό οφείλεται σε πολιτικές «ανοιχτών συνόρων» που προωθούνται από την ΕΕ και ορισμένους πολιτικούς.

«Ένας νεαρός Πολωνός στο Μόναχο βιάστηκε από Αφγανό μετανάστη. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής ανοιχτών συνόρων που προωθείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος κ. Manfred Weber, και τον εκπρόσωπό του στην Πολωνία, Donald Tusk. Θέλουμε μια τέτοια Ευρώπη στην Πολωνία;». ρώτησε ο Morawiecki σε μια ανάρτηση στο Facebook.

Ο Morawiecki διευκρίνισε στην ανάρτησή του ότι η Πολωνία «είναι μια από τις πιο ασφαλείς χώρες στην ήπειρο και η κυβέρνηση Νόμου και Δικαιοσύνης (PiS) επενδύει τεράστια κεφάλαια στον στρατό, την αστυνομία και την προστασία των πολωνικών συνόρων».
 
Ανέφερε ακόμη ότι η Βαρσοβία θα ζητήσει από τις γερμανικές αρχές να συμπεριλάβουν άμεσα Πολωνούς εισαγγελείς στην έρευνα.

από freepen.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια