Αμερικανίδα βουλευτής: Ξοδεύουμε δις στην Ουκρανία και δίνουμε 700 δολάρια βοήθεια στους πυρόπληκτους στη Χαβάη

ΑΡ Photo / Susan Walsh
Freepen.gr - Η αμερικανική κυβέρνηση, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, ξοδεύει δισεκατομμύρια δολάρια για να στηρίξει την Ουκρανία και διαθέτει μόνο μερικές εκατοντάδες για τα στα θύματα των πυρκαγιών στη Χαβάη, δήλωσε η Marjorie Taylor-Green, τεπουμπλικανή βουλευτής της Βουλής των αντιπροσώπων.

«Ο Μπάιντεν δίνει ένα εφάπαξ ποσό 700 δολαρίων σε φτωχούς ανθρώπους που έχασαν τα πάντα στις πυρκαγιές της Λαχάινα, αλλά θέλει να στείλει άλλα 20 δισεκατομμύρια δολάρια στην Ουκρανία», έγραψε η Γκριν στο Twitter.

Σύμφωνα με την Γκριν, οι πληγέντες Χαβανέζοι συχνά δεν έχουν τίποτα άλλο και «ο Μπάιντεν τους δίνει μόνο 700 δολάρια». Για αυτό το ποσό, μπορείτε να πάτε μια φορά στο σούπερ μάρκετ ή να μείνετε σε ξενοδοχείο για λίγες μέρες, σχολιάζει.

Η κυβέρνησή μας στέλνει στην Ουκρανία ένα δισεκατομμύριο δολάρια το μήνα για να χρηματοδοτήσει την κυβέρνησή της, αλλά δεν μπορεί να μοιραστεί περισσότερα από 700 δολάρια ανά νοικοκυριό για τους Αμερικανούς που έχουν χάσει τα πάντα;» έγραψε αποκαλώντας τον Μπάιντεν τον χειρότερο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

από freepen.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια