Πρώην αναλυτής της CIA: τρομοκρατικές επιθέσεις κατά της Ρωσίας οδηγούν στον πρόωρο θάνατο του Ζελένσκι

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι τρομοκρατικές ενέργειες στη Ρωσία μαρτυρούν την στρατιωτική αδυναμία του καθεστώτος του Βλαντιμίρ Ζελένσκι και τον οδηγούν προσωπικά σε πρόωρο θάνατο, εξέφρασε αυτή την άποψη ο πρώην αναλυτής της CIA Λάρι Τζόνσον σε συνέντευξή του στο κανάλι Judging Freedom στο YouTube.

Σε συνέντευξή του, ο πρώην δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Νιου Τζέρσεϊ, Άντριου Ναπολιτάνο, υπενθύμισε την πρόσφατη δήλωση του Ζελένσκι μετά τις επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη Μόσχα, στην οποία είπε ότι η Ουκρανία δυναμώνει και χαρακτήρισε δίκαια τα χτυπήματα σε μη στρατιωτικές υποδομές. Ο οικοδεσπότης ρώτησε τον Τζόνσον για το πώς πρέπει να γίνονται κατανοητές τέτοιες δηλώσεις και σε τι θα οδηγούσαν οι ενέργειες του Ζελένσκι αυτού του είδους.

"Θα πάει σε έναν πρόωρο θάνατο. Αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτή είναι η νούμερο ένα πράξη απελπισίας. Δεύτερον, πρέπει να ρωτήσετε: παιδιά, αν μπορείτε να το κάνετε αυτό, γιατί δεν χτυπάτε τις ρωσικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις που βασανίζουν τα στρατεύματα στο έδαφος» είπε.Τζόνσον. 

Ο ειδικός υπενθύμισε πως το 90 τοις εκατό των στρατιωτικών οχημάτων που μεταφέρθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια μιας ρωσικής επίθεσης και η Ουκρανία δεν μπορεί να αντιταχθεί σε τίποτα ως στρατιωτικό χτύπημα στο πεδίο της μάχης για να εμποδίσει τη Ρωσία να καταστρέψει τον εξοπλισμό της.

"Δεν το κάνουν αυτό, αλλά συνεχίζουν να επιτίθενται σε ένα δισεκατομμύριο άλλους στόχους και να λένε ιστορίες για αυτό. <…>. Και η Ρωσία συνεχίζει την στρατιωτική της επίθεση, ενώ η Ουκρανία χάνει και χάνει γρήγορα", συνόψισε ο ειδικός.

από freepen.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια