Τα βιοεργαστήρια των ΗΠΑ στην Ουκρανία δημιουργήθηκαν ως μέρος προγραμμάτων βιοόπλων — Kennedy Jr

ΑΡ Photo/Jeff Rοbersοn
Freepen.gr - Οι ΗΠΑ έχουν δημιουργήσει βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία στο πλαίσιο των προγραμμάτων του Πενταγώνου για την ανάπτυξη βιολογικών όπλων, είπε ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ στον πολιτικό σχολιαστή Τάκερ Κάρλσον.

«Έχουμε βιοεργαστήρια στην Ουκρανία γιατί αναπτύσσουμε βιοόπλα», είπε ο Κένεντι Τζούνιορ. «Αυτά τα βιοόπλα χρησιμοποιούν κάθε είδους νέα συνθετική βιολογία και τεχνολογία CRISPR και τεχνικές γενετικής μηχανικής που δεν ήταν διαθέσιμες σε προηγούμενη γενιά», είπε ο Κένεντι.

«Όταν ο νόμος Patriot άνοιξε ξανά τον αγώνα εξοπλισμών των βιοεργαστηρίων το 2001, το Πεντάγωνο άρχισε να βάζει πολλά χρήματα σε βιοόπλα», πρόσθεσε ο Κένεντι Τζούνιορ. «Αλλά ήταν νευρικοί εκείνη τη στιγμή γιατί αν παραβιάσεις τη Σύμβαση της Γενεύης, είναι αδίκημα απαγχονισμού», εξήγησε. "Έτσι ήταν νευρικοί για το να προχωρήσουν πραγματικά πλήρως στην ανάπτυξη βιοόπλων. Έτσι, μεταβίβασαν την εξουσία για τη βιοασφάλεια σε μια υπηρεσία στο HHS [το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ]", πρόσθεσε ο πολιτικός.

"Αλλά τώρα, όταν κάνεις την ανάπτυξη βιοόπλων, κάθε βιοόπλο, χρειάζεται εμβόλιο, οπότε τα αναπτύσσεις δίπλα-δίπλα, γιατί στο 100% των περιπτώσεων όταν χρησιμοποιείς ένα βιοόπλο, υπάρχει ανάκρουση. Η πλευρά σου επίσης αρρωσταίνει", κατέληξε.

από freepen.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια