Ο αμερικανικός στρατός πιστεύει ότι η Ουκρανία σπαταλά πυρομαχικά-Washington Post

ukrinform.net
Freepen.gr - Το Πεντάγωνο πιστεύει ότι οι Ουκρανοί διοικητές πρέπει να αλλάξουν την τακτική τους και να χρησιμοποιήσουν το πυροβολικό για να χτυπήσουν μόνο τους πιο σημαντικούς στόχους και να αποφύγουν την σπατάλη πυρομαχικών, δήλωσε ο αρθρογράφος της Washington Post David Ignatius.

Σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε την Κυριακή, ο Ignatius ισχυρίστηκε πως οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους έχουν απογοητευτεί με το Κίεβο για την αποτυχία του να επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της πολύ επαινεμένης καλοκαιρινής αντεπίθεσης και διεξάγουν ανασκόπηση των "διδαγμάτων" κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

Ένα από τα βασικά συμπεράσματα από τις εκτιμήσεις της Ουάσιγκτον, σύμφωνα με τον Ignatius, είναι πως η σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας είναι απίθανο να επιλυθεί φέτος, όπως πολλοί στο Κίεβο ήλπιζαν. Αντ ' αυτού, το Πεντάγωνο πιστεύει ότι οι μάχες πιθανότατα θα συνεχιστούν μέχρι το 2024, και πιθανώς και μετά, πράγμα που σημαίνει ότι η Ουάσινγκτον και οι σύμμαχοί της θα πρέπει να συνεχίσουν να υποστηρίζουν τις δυνάμεις του Κιέβου.

Το Πεντάγωνο φέρεται να προτρέπει τους Ουκρανούς διοικητές να δώσουν καλύτερη προτεραιότητα στους στόχους και να συγκεντρώσουν τις δυνάμεις τους σε πιθανά σημεία ξεμπλοκαρίσματος κατά μήκος του μετώπου Ρωσίας-Ουκρανίας.

από freepen.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια