Κασσελάκης …Ο άνθρωπος που εξευτέλισε την Αριστερά!

Του Παναγιώτη Τραϊανού
 
Ένας οπαδός τού Μητσοτάκη, «σύμβουλος» του Μπάιντεν και προστατευόμενος της CIA ήρθε στην Ελλάδα και εξευτέλισε την Αριστερά των «επαναστατών»!
 
Ένας άνθρωπος, ο οποίος μέχρι πριν λίγες ημέρες δεν γνώριζε τον Τσίπρα, εμφανίστηκε σαν «προεδρικός» με υποστηρικτές τούς Πολάκηδες και τους «ξαδέρφους»!
 
Ένας άνθρωπος, ο οποίος μέχρι πριν λίγες ημέρες δεν γνώριζε ούτε καν πού βρίσκονται τα γραφεία τού ΣΥΡΙΖΑ, μπήκε μέσα σ’ αυτά σαν «ιδιοκτήτης»!
 
Ένας αμερικανοτραφής υπάλληλος του Μπάιντεν και οπαδός τού Κούλη πήγε στη Μακρόνησο να βγει φωτογραφίες, εξευτελίζοντας τα «ιερά και όσια» της Αριστεράς!
 
Άλλη μια επιλογή τού Μπάιντεν σαν την Καρίν Ζαν Πιέρ, που το μόνο της προσόν είναι η συμμετοχή της στην LGBTQ «κοινότητα»!
 
Να δούμε πόσο θ’ αντέξουν οι Αριστεροί έναν ηγέτη, για τον οποίον γνωρίζουν σίγουρα τι έχει στον «πισινό» του αλλά ακόμα δεν έμαθαν τι έχει στο κεφάλι του!...
 
…Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος θα δώσει νέο νόημα στην παγωμένη «τσιμινιέρα»!
 
Όχι τίποτε άλλο, αλλά πλησιάζει και η 17η Νοέμβρη και οι «αντιαμερικανικές» διαδηλώσεις! …Εκεί θα δούμε την απόλυτη ξεφτίλα κι απαξίωση! …Με τι σημαίες θα πάνε εκεί άραγε οι «προεδρικοί» ηγέτες τής Αριστεράς; …Με τις «κόκκινες» ή τις «εμπριμέ»; …Με αυτές της επανάστασης ή της «επανάστασης» της «περηφάνιας»; …Θα πάει ο καπετάν Τσίπρας να συνοδεύσει την «επιλογή» του ή θα φύγει πάλι για Λος Άντζελες; …Γνωστοί και φίλοι θα είναι με τον Πρέσβη των ΗΠΑ οι «διαδηλωτές», οι οποίοι γνωρίζονται από την Πλατεία Κοτζιά!
 
Η ξεφτίλα τής Αριστεράς έχει πλέον ονοματεπώνυμο!
 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια