Δάκρυσε η εικόνα του Μητσοτάκη!

Υγράνθηκαν αι παρειαί του Κούλεως του Ψευδοπροφήτου, που εικονίζεται σε θαυματουργή αφίσα της νεογραικυλικής σχολής, ήτις εκτίθεται σε τοπική της Ν.Δ.
 
Γράφει ο Παναγιώτης Λιάκος
 
Ο Αδωνις Γεωργιάδης ο Παπαρδελεύς, ο διά τον βουλευτικόν μισθόν Σαλός, ανήρτησε στον λογαριασμό του στο twitter σακούλες με ανθρωπιστική βοήθεια που συγκέντρωσε τοπική οργάνωση της Ν.Δ. για τους πλημμυροπαθείς Θετταλούς (φωτό 1).
 
Συγκινητικότερη και από την ψυχοπονιά των νεοδημοκρατών στελεχαρίων της Β1 ΔΕΕΠ Βόρειου Τομέα Αθηνών (η τοπική της Ν.Δ., που λέγαμε) είναι η αφίσα που απεικονίζει τον Ψευδοπροφήτη της Νέας Τάξεως Κυριάκο Μητσοτάκη, όστις εστί ισαπόστολος του Κλάους Σβαμπ.*
 
Τούτη η αφίσα, που εικάζεται ότι δημιουργήθηκε με την τεχνική της εγκαυστικής σε υπόγειο πρεσβείας συμμάχου χώρας, τοποθετήθηκε πάνω από τα νερά, τα τυριά (ένταμ), τα μακαρόνια (νο 6, από το καλάθι του νοικοκύρη) και τις κονσέρβες κορνμπίφ, για να δείχνει το μεγαλείο ψυχής και τις θαυματουργές ικανότητες του Κούλεως του Ψευδοπροφήτου. Να τρώνε οι πενόμενοι και να σκέφτονται το μεγαλείο του ανδρός.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με μαρτυρίες ψηφοφόρων του Αδώνιδος Γεωργιάδου του Παπαρδελέως, η αφίσα τις τελευταίες ώρες δακρύζει – ίσως αντιδρώντας στα… καντήλια που εκτοξεύουν οι αγανακτισμένοι Θετταλοί εναντίον της κυβερνήσεως.
 
Πάντως, ένιοι κακεντρεχείς εκτιμούν ότι η αφίσα δεν υπήρχε στην πρωτότυπη φωτογραφία, αλλά εντέθηκε ψηφιακά, διότι η λήψη έγινε μπροστά σε καθρέφτη και οι ανθρωπιστές νεοδημοκράτες της Β1 ΔΕΕΠ Βόρειου Τομέα Αθηνών δεν ήθελαν να φαίνεται ο φωτογράφος. Τεκμήριο αμφισβήτησης της ύπαρξης της θαυματουργής αφίσας βλέπετε στη φωτό 2.
 
Οπως και να έχει το πράγμα, βοήθειά μας και ο Θεός να βάλει το χέρι του..
 
*Ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και συγγραφέας του γνωστού δυσαγγελίου και παγκοσμιοποιητικού λαχανογραφήματος «Η Μεγάλη Επανεκκίνηση».
 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια