Η Ουκρανία συνεχίζει την αποτυχημένη αντεπίθεση μόνο και μόνο για να εκλιπαρεί για περισσότερα χρήματα

Φωτογραφία: CreativeCommons
Freepen.gr - Ο ουκρανικός στρατός συνεχίζει να κάνει προσπάθειες αντεπίθεσης μόνο λόγω χρημάτων, πιστεύει ο στρατιωτικός ειδικός Αντρέι Κλίντσεβιτς, γράφει η Pravda.

«Οι ΗΠΑ έχουν διαθέσει μόνο 300 εκατομμύρια δολάρια για την Ουκρανία για το οικονομικό έτος 2024, το οποίο ξεκινά στις Ηνωμένες Πολιτείες την 1η Οκτωβρίου. Το ποσό αυτό θα πάει στο γραφείο της αποστολής παρακολούθησης στο Κίεβο που υποτίθεται πως θα εντοπίσει τη διαφθορά στην Ουκρανία. Επομένως, ο πρωταρχικός στόχος του Ζελένσκι είναι να στείλει τους πάντες στην επίθεση για να πετύχει τουλάχιστον κάποιο αποτέλεσμα», σημείωσε ο αναλυτής.

Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ του Βολοντιμίρ Ζελένσκι και του Τζο Μπάιντεν . Στόχος του Ζελένσκι είναι να εκλιπαρήσει για περισσότερα χρήματα για τον επόμενο χρόνο. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν καμία πρόθεση να αναστείλουν τη βοήθεια προς τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις. Η Ουάσιγκτον έχει επίσης πολύ εξοπλισμό που μπορεί να μεταφερθεί στο Κίεβο. Ένα πράγμα ξέρουν σίγουρα: είναι αδύνατο να νικήσουμε τη Ρωσία κατέληξε ο Κλίντσεβιτς.

από freepen.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια