ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΤΣΟΔΕΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΖΑΡΝΤΙΕΡΑ!!

Γράφει ο Δαναός
 
Όσο τα χρόνια της παλιάς κοπής ξεθωριάζουν, τα νέα πρότυπα της ...μόδας και της νέας κανονικότητας στην απόλυτα επιλεγμένη δοσμένη ελευθερία τους, δοκιμάζουν με τρόπους ηλίθιους και ανάρμοστα πιεστικούς να επιβάλλουν την αρρωστημένη παρουσία τους.
 
Αν αυτό λέγεται "δημοκρατία" ας ανατρέξουν οι "γονείς" της νομοθεσίας στην πραγματική αυθεντική δημοκρατία των προγόνων μας.
 
Μάλλον όμως κανένας ίδιος δεν κάνει κάτι κακό σε άλλον ίδιο, αφού είναι και οι δύο ίδιοι!
Έτσι πορευόμαστε και συχνά ακούμε, βλέπουμε με την προώθηση των μεταλλαγμένων ΜΜΕ... σε κάθε εκπομπή, σε κάθε σόου, σε ότι έχει κουτσομπολίστικη τηλεθέαση, σε παρελάσεις φόρα παρτίδα. 
 
Καί ίσως σε μία φανταστική μελλοντική καταπληκτική βο(υ)λή των τότε σωτήρων αρίστων να κάθονται εναλλάξ σαν κυβέρνηση οι ζαρτιέρες ή οι καλτσοδέτες με βοηθητικό στήριγμα εξουσίας τα στριγκάκια ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΒΟΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ.
 
Είναι όντως στιγμές ανεπανάληπτες με την φύση να οργιάζει, να κελαηδούν τα Πουλάκια... (όσα γλίτωσαν δηλαδή). 
Και με το τραγουδάκι ...τσιριμπιμ τσιριμπομ κυρ, αστυνόμε να πηγαίνουν με ζουζουνιάρικα πηδηματάκια γιά γιά γιά.... δεν μου έρχεται τώρα, μαντέψτε το εσείς.
Έτσι θα γίνουν όλα μία μεγάλη, ευχάριστη, τουρλουμπούκι παρεΐτσα..
  
Άχ βαχ που δεν θα προφτάσω να τα ζήσω ...στο έπακρον. 
Όμως οι πιο νεότεροι τυχεράκηδες θα απολαύσουν εικόνες απείρου κάλλους. 
 
Ε!! Να πούμε και κάτι ομαλό να στανιάρουμε!!
Αυτά φιλαράκια καλά να είστε όλοι σας και ευχαριστώ.

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια